Romanian Christmas Ball 2016

Doamnelor si Domnilor,
 
Avem deosebita placere si onoare de a va invita la cea de-a 8-a editie a Balului de Craciun al Romanilor din Marea Britanie, eveniment organizat de SMRUK-Societatea Medicala Romana UK, GRASP- Asociatia Internationala a Tinerilor Profesionisti Romani, Romani in UK-cea mai mare comunitate virtuala a romanilor din UK .
 
Acest eveniment, a reusit de-a lungul timpului sa devina un eveniment de referinta al intalnirilor profesionistilor romani din UK precum si un prilej de a veni in sprijinul organizatiilor non-profit romanesti.
 
Anul acesta Balul de Craciun va fi gazduit de The Grange City Hotel Tower Hill, asezat la doi pasi de celebrul Tower Bridge, in inima Londrei,  unde va asteptam sa ne revedem ca in fiecare an, profesionisti din diverse domenii, manati de acelasi interes comun de a ne vedea, comunica si a ne sprijini atat reciproc cat si alte organizatii non-profit/ ONG romanesti active in Romania sau in UK.
 
Ca in fiecare an, evenimentul va incepe cu receptia cu sampanie  si va continua cu o cina  presarata de interventii ale invitatilor speciali, momente artistice, caritabile si dans.
 
Accesul se face pe baza de bilet. Va rugam sa va rezervati locurile cat mai curand intrucat numarul biletelor din fiecare categorie este limitat si nu va putem fi suplimentat.

26th November 2016 - 19:00
 
Bilete Early bird £75
Bilete pentru studenti £70*
*va rugam sa prezentati o copie dupa legitimatia de student organizatorilor pana la data de 25 Octombrie.
Bilete pentru profesionisti £85
 
Lista de asteptare va include bilete pentru inregistrare tarzie la un pret de £90 incepand cu data de 25 Octombrie. Datorita numarului restrans de bilete, organizatorii nu ofera garantii asupra numarului de bilete valabile dupa 25 Octombrie.
 
Tinuta obligatorie Black Tie.
  
Pentru informatii, rezervari, mod de plata si alte detalii va rugam sa contactati organizatorii aici: https://sites.google.com/a/mygrasp.org/romanian-christmas-ball/contact
Book
Venue
Grange City Hotel
8-14 Cooper's Row
London
EC3N 2BQ