Romanian Christmas Ball 2017


Doamnelor si Domnilor,
 
Intrucat ati fost alaturi de noi si in anii trecuti, avem deosebita placere si onoare de a va invita la cea de-a 9-a editie a Balului Romanesc de Craciun al Romanilor din Marea Britanie - ''The Romanian Christmas Ball''.
 
Acest eveniment este organizat de Societatea Medicala Romana (SMRUK) impreuna cu Romani in UK, cea  mai mare platforma de comunicare intre romanii din Marea Britanie, GRASP-London, organizatia tinerilor profesionisti-filiala Londra si RAUF, Forumul Arhitectilor si Urbanistilor Romani.

''The Romanian Christmas Ball'' a reusit de-a lungul anilor sa devina atat un eveniment de referinta al intalnirilor profesionistilor romani din Marea Britanie precum si un prilej de a veni in sprijinul organizatiilor non-profit romanesti.
 
Anul acesta ''The Romanian Christmas Ball'' va fi gazduit de The Grange City Hotel London, asezat la doi pasi de celebrul Tower Bridge, in inima Londrei,  unde va asteptam sa ne revedem ca in fiecare an, profesionistii din diverse domenii, manati de acelasi interes comun de a ne vedea, comunica si a ne sprijini reciproc dar si de a veni in sprijinul altor organizatii non-profit/ ONG romanesti active in Romania sau in UK.
 
Ca in fiecare an, evenimentul va incepe cu receptia cu sampanie  si va continua cu o cina  presarata de interventii ale invitatilor speciali, momente artistice, caritabile si dans.

Event:     Seated dinner; Black Tie.

Venue:    The Grange City Hotel, London; 8-14 Cooper's Row, London EC3N 2BQ

When:    Saturday 2nd December 2017, 18:00 - 24:00 

 Accesul se face pe baza de bilet.  


· Bilete Early bird  £85 - limited number- on the 'first come first served' basis
· Bilete pentru profesionisti  £95 - valabil incepand cu 1 Septembrie 2017; ( limited number by venue capacity)
 
Closing date for ticket sales is 13th November 2017 !


 
Book
Venue
Grange City Hotel
8-14 Cooper's Row
London
EC3N 2BQ